Tjänster

Email:

Christer@wennerholmsmek.se

Ring oss

035-582 52


CNC-Fräsning


Datoriseringen av fräsningstekniken, så kallad CNC-fräsning har på många sätt tagit vår typ av verksamhet till nya nivåer, något som underlättat vårt arbete vilket i sin tur ger en mängd fördelar för våra kunder, inte minst tidsmässigt. Eftersom tid är pengar så tillkommer följaktligen flera andra sorters fördelar på flera andra områden, både direkt och indirekt.

Vare sig vi talar om bearbetning av detaljer i rostfritt, metall, mässing eller plast så kan du som anlitar oss vara säker på att vi har såväl tekniken som kompetensen för att du ska känna att du gjort en bra affär.

TJÄNSTER


För oss har det alltid varit viktigt att följa med i den tekniska utvecklingen på grund av vårt genuina intresse för teknik. Vi försöker alltid se vad som kan göra vår verksamhet bättre för att få fram de bästa produkterna. Exempelvis har CNC- fräsning och CNC- svarvning på ett påtagligt sätt tagit vår typ av verksamhet åtskilliga kliv framåt, såväl kompetens- som kapacitetsmässigt. Något som definitivt är till kundens fördel.


CNC-Svarvning


CNC-svarvning har många fördelar. Dels effektiviserar det svarvningsprocessen avsevärt genom att man kan svarva på både insida och utsida, dels erbjuder tekniken en imponerande precision. Detta kombinerat med den ökade säkerheten såväl ur arbetsmiljösynpunkt som resultatmässigt gör CNC-svarvning till en synnerligen kostnadseffektiv metod, något som i högsta grad ligger i kundens intresse.

Vi på Wennerholms mekaniska verkstad sätter alltid kundens behov och önskemål i centrum och CNC-tekniken gör att vi kan upprätthålla denna ambition med goda resultat.

Noggrannhet och effektivitet är nyckelord som kännetecknar såväl denna teknik som våra ambitioner.


Wennerholms Mekaniska Verkstad AB -Ekebergsvägen 22, 305 75 Getinge